آموزش و پرورش آیین‌نامه اردوهای دانش‌آموزی را اصلاح کرد/ پایش ۲۴ ساعته اردوها + متن آیین‌نامه

عـصــر جـنــوب| asrejonoob.ir: وزارت آموزش و پرورش طی نامه‌ای به نمایندگان مجلس از تغییر و اصلاح آیین‌نامه‌ اردوهای دانش‌آموزی خبر داد

وزارت آموزش و پرورش طی نامه‌ای به نمایندگان مجلس از تغییر و اصلاح آیین‌نامه‌ اردوهای دانش‌آموزی خبر داد.
پس از حادثه تلخ فاجعه واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان هرمزگانی در جریان اردوی دانش‌آموزی، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به منظور پیشگیری از تکرار چنین فجایعی وزارت آموزش و پرورش را ملزم به اصلاح شیوه‌نامه اردوهای دانش‌آموزی کرد و در این زمینه دو نماینده از اعضای کمیسیون آموزش و پرورش مجلس مسئول پیگیری اصلاح این شیو‌ه‌نامه شدند تا اینکه آموزش و پرورش در نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس از اصلاح شیوه‌نامه اردوهای دانش‌آموزی خبر داد.
متن نامه‌ای که از وزارت آموزش و پرورش برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات از سوی آموزش و پرورش آمده است، به شرح ذیل است:
نمایندگان مجلس شورای اسلامی
با سلام و آرزوی توفیقات
به منظور افزایش ایمنی اردوهای دانش آموزی اهم اقداماتی که طی سال تحصیلی جاری به اجرا در خواهد آمد به شرح ذیل به استحضار میرسد:
۱- بازنگری و اصلاح دستورالعمل اردوهای دانش آموزی با تاکید بر تقویت ملاحظات ایمنی.
۲- انتشار فراخوان و نظرسنجی در روزنامه های کثیرالانتشار و سایت های خبری درخصوص چگونگی افزایش ضریب ایمنی اردوهای دانش آموزی.
۳- ایجاد و استقرار «مرکز کنترل سفرهای برون استانی دانش آموزی» با هدف پایش ۲۴ ساعته اردوهای دانش آموزی. این مرکز در حوزه معاونت پرورشی مستقر خواهد شد و براساس دستورالعمل مربوط به صورت مستمر و در طول سفرهای برون استانی دانش آموزی وضعیت سفر و رعایت نکات ایمنی را کنترل خواهد کرد. اولیای دانش آموزان و سایر ذینفعان می توانند به صورت ۲۴ ساعته از موقعیت و وضعیت سفر فرزندان خود کسب اطلاع نمایند.
۴- الزام استفاده از ناوگان ریلی در مسیرهایی که از مبدأ تا مقصد خطوط ریلی وجود دارد.
۵- ممنوعیت تردد اتوبوس ها از ساعت ۲۳ تا ۵ صبح و تمهید اسکان دانش آموزان در مراکز رفاهی و اردوگاه های شهرهای میان راه.
۶- الزام به کارگیری یک نفر مربی مرد متاهل علاوه بر مربی زن در هر اتوبوس در اردوهای دختران جهت تسهیل در تعامل با راننده.
۷- الزام حضور یک نفر نماینده متاهل از طرف سپاه یا بسیج در هر اتوبوس به عنوان مسئول تامین امنیت اتوبوس.
۸- طراحی، تدوین و اجرای دوره آموزشی اردو بر بستر اینترنت برای مربی و دانش آموز (روزآمد شده) و برگزاری آزمون و اعطای گواهینامه گذراندن موفق دوره آموزشی به مربی و لحاظ شرط ثبت نام قطعی در اردو بعد از گذراندن دوره برای دانش آموزان.
۹- الزام بیمه «مسؤولیت مدنی ویژه اردو» برای مربیان و مسئولان اردو.
مطالب پیشنهادی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.